ContactEER ONS

Voor meer informatie

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

GRATIS
OFFERTE!

Grond- en Graafwerken

Kermans Grondwerken bvba

GRATIS PRIJS OFFERTE

Rioleringswerken?

WIJ STAAN TOT UW DIENST

Onze diensten betreffende uw riolering zijn eindeloos. Misschien heeft u bijvoorbeeld een scheur of breuk in uw afvoerleidingen en moet er een gedeeltelijke renovatie plaatsvinden aan uw riolering? Of misschien heeft u huidige rioleringsnetwerk nood aan een geheel nieuw zusje of broertje? Geen probleem, Kermans zorgt voor de plaatsing van een volledige nieuwe riolering. Ons vakmanschap bestaat uit uw rioleringswerken in Antwerpen!

LEVEREN & PLaatsten van
INFILTRATIEPUTTEN EN BEKKENS
LEES MEER

Septische put plaatsen?

GRAAFWERK EN PLAATSING

Zowel uw nieuwbouw als uw renovaties zijn met andere woorden gebaat met onze hulp. Bovendien stellen we onze diensten ook ter beschikken voor zowel particulieren als voor bedrijven. Vernieuwingen van rioleringen, het vervangen van septische putten en/of waterputten, het vernieuwen van oude afvoerleidingen, het herstellen van breuken in rioleringen en nog veel meer: eender waarvoor u hulp zoekt bij uw rioleringswerken in Antwerpen, Kermans beschikt over een team van medewerkers die thuis zijn in alle facetten op het gebied van uw riolering.

LEES MEER

Waterput plaatsen?

VOLGENS DE JUISTE NORMEN

Zo zijn we bijvoorbeeld op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen, normen en wetgevingen omtrent uw riolering. Het vakgebied rioleringen staat immers nooit stil en er zijn continu nieuwe regels waarmee rekening gehouden dient te worden. Kermans weet als geen ander wat mag en wat niet en zorgt voor rioleringswerken in Antwerpen die volledig voldoen aan de huidige regelgeving. Van de aansluiting op het rioolstelsel van de gemeente tot de opsplitsing van regenwater en vuilwater: onze ruime kennis en ervaring zijn ongetwijfeld troef aan huis!

CONTACTEER ONS

Grond- en Graafwerken
Gratis Prijsaanvraag

ContactEER ONS

Voor meer informatie

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Nieuw of Renonatie

WIJ STAAN TOT UW DIENST

Staat u aan het begin van een nieuwbouwproject? Dan bent u zich er vast en zeker van bewust dat hier vele graaf- en grondwerken aan te pas zullen komen. Bent u van plan enkele renovaties uit te voeren aan uw huis, tuin of oprit? Ook dan is een helpende hand meer dan welkom. Kermans is hierbij uw redder in nood, want u kunt ons inschakelen voor al uw grondwerken in Antwerpen. Een minutieuze uitvoering zorgt voor het perfecte resultaat!

Meer dan 30 jaar...

ERVARING MAAKT VERSCHIL

Bovendien maakt de omvang van uw project ons helemaal niet uit. Onze medewerkers kunnen dankzij hun jarenlange ervaring – we vormen namelijk een familiebedrijf dat meer dan 30 jaar lang bestaat! – en uitgebreide kennis en knowhow het hoofd bieden aan elke uitdaging en verzorgen meer dan graag al uw grondwerken in Antwerpen. U geniet van een meewerkend zaakvoerder op de werf, een vast team van professionals en dit voor zowel particulieren als voor bedrijven.

Zwembad of Vijver?

WIJ WERKEN ZONDER SCHADE

Afbraak-, graaf- en grondwerken, ze omvatten een heleboel diensten die u vast en zeker van pas kunnen komen. Wat had u bijvoorbeeld gedacht van een partner voor de uitgraving van uw zwembad of vijver? Of misschien bent u van plan een nieuwe septische put te installeren, maar moet de oude nog worden aangepakt? Of is uw hele riolering aan vernieuwing toe, maar weet u niet waar te beginnen? Kermans zorgt dat om het even welke grondwerken in Antwerpen tot een goed einde wordt gebracht.

Kraanman inhuren?

WIJ STAAN TOT UW DIENST

Dankzij onze ervaring, zijn we ons er ook van bewust dat niet alleen een goede uitvoering van uw werken een absolute must is, maar dat ook een goede klantenservice van groot belang is. Daarom komen we graag ter plaatse om u persoonlijk te ontmoeten en om uw situatie ter plekke te bekijken. Op deze manier kunnen we ons inwerken in al uw wensen en vereisten om uw graafwerken in regio Antwerpen zo goed als het kan van een leien dakje te laten lopen met een 100% tevredenheidsgarantie.

In goed handen...

WERKEN ZONDER SCHADE

U hoeft verder ook geen schrik te hebben voor eventuele schade. Zo gebruiken we bijvoorbeeld rijplaten tijdens al uw graafwerken
in Antwerpen, wat deze schade beperkt tot een absoluut minimum. Waar andere bedrijven mogelijks uw grond of bestrating kapotrijden, zorgt onze werking ervoor dat de druk steevast gelijk verdeeld wordt. Op deze manier wordt ook uw ondergrond niet beschadigd, alsook uw buizen, riolering en ga zo maar verder.

Regio Antwerpen

OOK IN UW BUURT?

Wilt u zeker zijn van een goede uitvoering van uw graafwerken in de regio Antwerpen met een perfect resultaat tot gevolg? Vertrouw deze dan toe aan onze handen en contacteer Kermans vandaag nog voor al uw vragen en/of opmerkingen. U kunt ons steeds bereiken via het telefoonnummer 03 385 33 67 of via het e-mailadres info@kermans.be.
CONTACTEER ONS
Onze medewerkers helpen u zo snel mogelijk verder!

Hoe ver gaat ons werkterrein?

Wij werken in héél de regio
Antwerpen / Kempen

CONTACTEER ONS
VERVOER?
CONTACTEER ONS!
GRAAFWERKEN?
CONTACTEER ONS!
GRONDWERKEN?
CONTACTEER ONS!

AANNEMER GRONDVERZET