ContactEER ONS

Voor meer informatie

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

GRATIS
OFFERTE!

Plaatsen van septische putten

Kermans Grondwerken bvba

GRATIS PRIJS OFFERTE

Rioleringswerken?

WIJ STAAN TOT UW DIENST

Onze diensten betreffende uw riolering zijn eindeloos. Misschien heeft u bijvoorbeeld een scheur of breuk in uw afvoerleidingen en moet er een gedeeltelijke renovatie plaatsvinden aan uw riolering? Of misschien heeft u huidige rioleringsnetwerk nood aan een geheel nieuw zusje of broertje? Geen probleem, Kermans zorgt voor de plaatsing van een volledige nieuwe riolering. Ons vakmanschap bestaat uit uw rioleringswerken in Antwerpen!

LEVEREN & PLaatsten van
INFILTRATIEPUTTEN EN BEKKENS
LEES MEER

Waterput plaatsen

GRAAFWERK EN PLAATSING

Zowel uw nieuwbouw als uw renovaties zijn met andere woorden gebaat met onze hulp. Bovendien stellen we onze diensten ook ter beschikken voor zowel particulieren als voor bedrijven. Vernieuwingen van rioleringen, het vervangen van septische putten en/of waterputten, het vernieuwen van oude afvoerleidingen, het herstellen van breuken in rioleringen en nog veel meer: eender waarvoor u hulp zoekt bij uw rioleringswerken in Antwerpen, Kermans beschikt over een team van medewerkers die thuis zijn in alle facetten op het gebied van uw riolering.

LEES MEER

Wetgevingen?

VOLGENS DE JUISTE NORMEN

Zo zijn we bijvoorbeeld op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen, normen en wetgevingen omtrent uw riolering. Het vakgebied rioleringen staat immers nooit stil en er zijn continu nieuwe regels waarmee rekening gehouden dient te worden. Kermans weet als geen ander wat mag en wat niet en zorgt voor rioleringswerken in Antwerpen die volledig voldoen aan de huidige regelgeving. Van de aansluiting op het rioolstelsel van de gemeente tot de opsplitsing van regenwater en vuilwater: onze ruime kennis en ervaring zijn ongetwijfeld troef aan huis!

CONTACTEER ONS

Septische put Plaatsen?
Gratis Prijsaanvraag

ContactEER ONS

Voor meer informatie

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

Kraanman inhuren?

WIJ STAAN TOT UW DIENST

Dankzij onze ervaring, zijn we ons er ook van bewust dat niet alleen een goede uitvoering van uw werken een absolute must is, maar dat ook een goede klantenservice van groot belang is. Daarom komen we graag ter plaatse om u persoonlijk te ontmoeten en om uw situatie ter plekke te bekijken. Op deze manier kunnen we ons inwerken in al uw wensen en vereisten om uw graafwerken in regio Antwerpen zo goed als het kan van een leien dakje te laten lopen met een 100% tevredenheidsgarantie.

In goed handen...

WERKEN ZONDER SCHADE

U hoeft verder ook geen schrik te hebben voor eventuele schade. Zo gebruiken we bijvoorbeeld rijplaten tijdens al uw graafwerken
in Antwerpen, wat deze schade beperkt tot een absoluut minimum. Waar andere bedrijven mogelijks uw grond of bestrating kapotrijden, zorgt onze werking ervoor dat de druk steevast gelijk verdeeld wordt. Op deze manier wordt ook uw ondergrond niet beschadigd, alsook uw buizen, riolering en ga zo maar verder.

Regio Antwerpen

OOK IN UW BUURT?

Wilt u zeker zijn van een goede uitvoering van uw graafwerken in de regio Antwerpen met een perfect resultaat tot gevolg? Vertrouw deze dan toe aan onze handen en contacteer Kermans vandaag nog voor al uw vragen en/of opmerkingen. U kunt ons steeds bereiken via het telefoonnummer 03 385 33 67 of via het e-mailadres info@kermans.be.
CONTACTEER ONS
Onze medewerkers helpen u zo snel mogelijk verder!

Hoe ver gaat ons werkterrein?

Wij werken in héél de regio
Antwerpen / Kempen

CONTACTEER ONS
VERVOER?
CONTACTEER ONS!
GRAAFWERKEN?
CONTACTEER ONS!
GRONDWERKEN?
CONTACTEER ONS!

AANNEMER GRONDVERZET