ContactEER ONS

Voor meer informatie

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

GRATIS
OFFERTE!
GRAAFWERKEN

Van Klein tot Groot

WIST JE DAT WIJ OOK ONDERGRONDSE TANKS VERWIJDEREN?

Kraanman inhuren?

WIJ STAAN TOT UW DIENST

Dankzij onze ervaring, zijn we ons er ook van bewust dat niet alleen een goede uitvoering van uw werken een absolute must is, maar dat ook een goede klantenservice van groot belang is. Daarom komen we graag ter plaatse om u persoonlijk te ontmoeten en om uw situatie ter plekke te bekijken. Op deze manier kunnen we ons inwerken in al uw wensen en vereisten om uw graafwerken in regio Antwerpen zo goed als het kan van een leien dakje te laten lopen met een 100% tevredenheidsgarantie.

In goed handen...

WERKEN ZONDER SCHADE

U hoeft verder ook geen schrik te hebben voor eventuele schade. Zo gebruiken we bijvoorbeeld rijplaten tijdens al uw graafwerken
in Antwerpen, wat deze schade beperkt tot een absoluut minimum. Waar andere bedrijven mogelijks uw grond of bestrating kapotrijden, zorgt onze werking ervoor dat de druk steevast gelijk verdeeld wordt. Op deze manier wordt ook uw ondergrond niet beschadigd, alsook uw buizen, riolering en ga zo maar verder.

Regio Antwerpen

OOK IN UW BUURT?

Wilt u zeker zijn van een goede uitvoering van uw graafwerken in de regio Antwerpen met een perfect resultaat tot gevolg? Vertrouw deze dan toe aan onze handen en contacteer Kermans vandaag nog voor al uw vragen en/of opmerkingen. U kunt ons steeds bereiken via het telefoonnummer 03 385 33 67 of via het e-mailadres info@kermans.be.
CONTACTEER ONS
Onze medewerkers helpen u zo snel mogelijk verder!

Hoe ver gaat ons werkterrein?

Wij werken in héél de regio
Antwerpen / Kempen

VERVOER?
CONTACTEER ONS!
GRAAFWERKEN?
CONTACTEER ONS!
GRONDWERKEN?
CONTACTEER ONS!

Ook in uw buurt!