ContactEER ONS

Voor meer informatie

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

GRATIS
OFFERTE!
GRONDWERKEN

Particulier & Bedrijven

KERMANS ZORGT VOOR EEN STIPTE SERVICE
IN HEEL REGIO ANTWERPEN

Nieuw of Renonatie

WIJ STAAN TOT UW DIENST

Staat u aan het begin van een nieuwbouwproject? Dan bent u zich er vast en zeker van bewust dat hier vele graaf- en grondwerken aan te pas zullen komen. Bent u van plan enkele renovaties uit te voeren aan uw huis, tuin of oprit? Ook dan is een helpende hand meer dan welkom. Kermans is hierbij uw redder in nood, want u kunt ons inschakelen voor al uw grondwerken in Antwerpen. Een minutieuze uitvoering zorgt voor het perfecte resultaat!

Meer dan 30 jaar...

ERVARING MAAKT VERSCHIL

Bovendien maakt de omvang van uw project ons helemaal niet uit. Onze medewerkers kunnen dankzij hun jarenlange ervaring – we vormen namelijk een familiebedrijf dat meer dan 30 jaar lang bestaat! – en uitgebreide kennis en knowhow het hoofd bieden aan elke uitdaging en verzorgen meer dan graag al uw grondwerken in Antwerpen. U geniet van een meewerkend zaakvoerder op de werf, een vast team van professionals en dit voor zowel particulieren als voor bedrijven.

Zwembad of Vijver?

WIJ WERKEN ZONDER SCHADE

Afbraak-, graaf- en grondwerken, ze omvatten een heleboel diensten die u vast en zeker van pas kunnen komen. Wat had u bijvoorbeeld gedacht van een partner voor de uitgraving van uw zwembad of vijver? Of misschien bent u van plan een nieuwe septische put te installeren, maar moet de oude nog worden aangepakt? Of is uw hele riolering aan vernieuwing toe, maar weet u niet waar te beginnen? Kermans zorgt dat om het even welke grondwerken in Antwerpen tot een goed einde wordt gebracht.

Hoe ver gaat ons werkterrein?

Wij werken in héél de regio
Antwerpen / Kempen

VERVOER?
CONTACTEER ONS!
GRAAFWERKEN?
CONTACTEER ONS!
GRONDWERKEN?
CONTACTEER ONS!

Ook in uw buurt!