ContactEER ONS

Voor meer informatie

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

GRATIS
OFFERTE!
RIOLERING?

Renovatie & Nieuwbouw

Rioleringswerken?

WIJ STAAN TOT UW DIENST

Onze diensten betreffende uw riolering zijn eindeloos. Misschien heeft u bijvoorbeeld een scheur of breuk in uw afvoerleidingen en moet er een gedeeltelijke renovatie plaatsvinden aan uw riolering? Of misschien heeft u huidige rioleringsnetwerk nood aan een geheel nieuw zusje of broertje? Geen probleem, Kermans zorgt voor de plaatsing van een volledige nieuwe riolering. Ons vakmanschap bestaat uit uw rioleringswerken in Antwerpen!

LEVEREN & PLaatsten van
INFILTRATIEPUTTEN EN BEKKENS

Nieuw of Renovatie

WATERPUT / SEPTISCHE PUT

Zowel uw nieuwbouw als uw renovaties zijn met andere woorden gebaat met onze hulp. Bovendien stellen we onze diensten ook ter beschikken voor zowel particulieren als voor bedrijven. Vernieuwingen van rioleringen, het vervangen van septische putten en/of waterputten, het vernieuwen van oude afvoerleidingen, het herstellen van breuken in rioleringen en nog veel meer: eender waarvoor u hulp zoekt bij uw rioleringswerken in Antwerpen, Kermans beschikt over een team van medewerkers die thuis zijn in alle facetten op het gebied van uw riolering.

Wetgevingen?

VOLGENS DE JUISTE NORMEN

Zo zijn we bijvoorbeeld op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen, normen en wetgevingen omtrent uw riolering. Het vakgebied rioleringen staat immers nooit stil en er zijn continu nieuwe regels waarmee rekening gehouden dient te worden. Kermans weet als geen ander wat mag en wat niet en zorgt voor rioleringswerken in Antwerpen die volledig voldoen aan de huidige regelgeving. Van de aansluiting op het rioolstelsel van de gemeente tot de opsplitsing van regenwater en vuilwater: onze ruime kennis en ervaring zijn ongetwijfeld troef aan huis!

Hoe ver gaat ons werkterrein?

Wij werken in héél de regio
Antwerpen / Kempen

VERVOER?
CONTACTEER ONS!
GRAAFWERKEN?
CONTACTEER ONS!
GRONDWERKEN?
CONTACTEER ONS!

Ook in uw buurt!